Logge ut fra alle enheter

Om du er usikker på om det er flere som benytter brukeren din på andre enheter enn dine, er det nå mulig å logge ut alle enheter inne på Min Konto. Slik gjør du:

  1. Om du ikke allerede er logget inn, logger du inn med brukernavn og passord
  2. Trykk på navnet ditt oppe i høyre hjørne, og velg "Konto".
  3. Vi anbefaler først å endre brukernavn og/eller passord. Dette gjøres på "Rediger brukeropplysninger".
  4. Tilbake til "Konto": Nederst står det "Logg ut" og her velger du "Logg ut fra alle enheter".

Når dette er gjort vil brukeren bli logget ut fra alle enhetene den er logget inn på i løpet av en time. Du kan umiddelbart logge inn igjen når du er logget ut. Om problemet vedvarer etter dette, kan det være lurt å endre brukernavn og/eller passord, før du velger å logge ut fra alle enheter.

Angående avspilling på flere skjermer samtidig, ta en titt på vår artikkel om 4 skjermer.